Despre noi

Inca de mic imi placea sa imortalizez momente, fiind micut de 8, 9 ani ma bagam printre oameni la nunta si ii filmam si ma distram inocent … Mostentind cate ceva de la strabunicul meu care facuse film si tatal meu care fotografia momente de familie in tinerete. Cu timpul fiind bucuros vazand si auzind muzica m-am indragostit si de muzica, mostentind de la mama placerea muzici.
Am inceput de mic cu un mixer si 2 boxe, care le primisem de la bunicul meu. La inceput mergeam la aniversarile prietenilor cu timpul.. ajunsesem la un majorat ( invitat) la care l-am cunoscut pe Lucian care era dj si fotograf, intrand in vorba cu el ne-am imprietenit si discutasem in caz ca are nevoie de ajutor ca sunt dispus sa merg cu el invatand fotografie ( el avand multe evenimente si mai multa experienta). Dupa cativa ani mergand cu el la evenimente am avut sansa sa invat cu sculele lui si din experinta lui. Incepand sa iubesc evenimentele si oamenii cum se distrau, cu economii si ajutor din partea parintilor am inceput sa imi cumpar aparat foto/video ..Dupa alta perioada am inceput la evenimente mai mari, nunti, majorate botezuri. Am ajuns sa lucrez ca videograf ( cameraman) pentru Lucian …Trecand anii eram tot mai aprins si focusat sa cresc si sa fac evenimente. Cu timpul am devenit individual si a inceput sa ma caute lumea sa le imortalizez momente. Dupa aproximativ 6 ani eram independent si colaboram cu alti colegi in domeniu ..Intre timp m-am profesionalizat, am urmat un curs de Disk Jokey DJ( Cluj ), Fotograf ( Sibiu ), Cameraman (Videograf ) Cluj. In prezent avand in jur de 8 ani si undeva la 200 de evenimente la activ pot zice ca detin o experienta placuta. In urma cu 4 ani am cunoscuto pe sotia mea pe care am conduso spre cursul foto care la randul ei sa indragostit de fotografie. In prezent lucram impreuna si imortalizam amintiri de neuitat pentru clientii nostrii. Pot zice ca sunt un norocos pentru ca impreuna cu ea ne completam reciproc, facem o echipa iar familia o infrumutesam cu minunata noastra fiica.

Abilitati


Ne dorim ca in cea mai fericita zi din viata voastra sa fim alaturi de voi.

Tatic
100%
Fotograf
80%
Videograf
80%
Dj
65%


Sfaturi utile

Abordarea: Ma intalnesc cu cuplul si invat despre cine sunt si ce le place sa faca, pentru a ma asigura ca suntem pe aceeasi lungime de unda. In ziua nuntii, sunt acolo pentru a-i sustine cat mai bine si pentru a-i face sa se simta in largul lor. Dirijez cand este nevoie; in caz contrar, sunt acolo pentru a surprinde desfasurarea zilei.

Munca noastra este sincera, cinstita si eleganta – cu multa energie si motivatie .
Nu este vorba doar de a face cele mai bune fotografii – ci si de modul in care ii fac pe clienti sa se simta. Aceasta este o experienta de la prima conexiune initiala la rezultatele finale; totul trebuie sa fie consecvent si impecabil.

Suntem profund inspirati de miscare, asa că doresc intotdeauna sa surprindem momente autentice pe masura ce se desfasoara in mod natural. Fotografiile noastre preferate sunt pline de viata si distractie.

Pentru noi este foarte important ca procesul de documentare a zilei sa se simta fara efort pentru miri. Cercetez locatiile si stapanesc programul, astfel incat sa intru complet pregatit in weekendul nuntii. In ziua aceea, cultiv o atmosfera care le permite clientilor mei sa se relaxeze si sa fie ei insisi.

Sfaturi din experienta acumulata : Respirati si bucurati-va. Esti frumoasa, iar astazi este perfect indiferent ce se intampla. O zi de nunta trece repede, asa că le spun mereu mirilor sa se opreasca si sa se uite in jurul lor pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa zambiti o zi fara zambet este o zi pierduta .

Veti petrece aproape fiecare moment al zilei nuntii in vecinatatea fotografului-videografului dvs., aaa ca asigurati-va ca va potriviti la nivel personal. De asemenea, va recomand sa faceti o sesiune de logodna pentru a va aprofunda relatia cu fotograful dvs. – va aduce beneficii imaginilor dvs. din ziua nunții.

Fotograful pe care il considerati potrivit pentru dvs. Faceti cercetari despre gasirea fotografului potrivit pentru dvs.; cereti sa vedeti o întreaga galerie de nunta sau doua, discutati cu ei la telefon si asigurati-va ca personalitatile dvs. se conecteaza.

Incercati sa nu va preocupe daca au ajuns invitatii la biserica sau daca domnisoarele de onoare intarzie pentru ca nu si-au finalizat make-upl, traiti clipa fericirii voastre la cote maxime pentru ca sunt clipe de neuitat.

Foarte important ziua nuntii este despre voi asta insemna sa va focusati pe momentele unice pline de emotie care le traiti .